Arkiv

UngMusikk kan se tilbake på et år med et stort antall aktiviteter og prosjekter.

Elever og lærere i Asker har ikke ligget på latsiden dette vårsemesteret! Sjelden har det vært større aktivitet som har inkludert så mange musikanter. Her kan du lese litt om noe av det som har skjedd i Asker kulturskole våren -23.

I helgen hadde Follofeler besøk av gjesteinstruktør Eva Unosson, det var godt humør hele helgen og alle lærte veldig mye på kort tid!

Vårens store hendelse! UngMusikk inviterer til Folloregionens festdag i Vitenpaken/ NMBU-parken og Ås kirke søndag 22.mai 2022.

Søndag 6.mars hadde Lillestrøm kulturskole et inspirerende folkemusikkverksted i samarbeid med Akershus Musikkråd og UngMusikk-Follomodellen. 15 ivrige elever ble undervist av folkemusikerne Bendik Quam (gitar, bukkehorn, seljefløyte og lur) Maja G. Toresen (lyre, hardingfele og nykkelharpe) Synnøve Brøndbo Plassen (folkesanger og lyre) Elevene...

Lørdag 5.mars gikk årets horndag av stabelen for Romerikes hornister. 35 hornister både store og små, ble fordelt i grupper gjennom dagen før før det til slutt ble holdt hentekonsert i plenum. Programmet bestod av uroppføringen av Horndagrock og sang til en potet til de yngste skrevet av horndagansvarlig Britt Haaland, samt repertoar fra...