Musikkhilsener

Siden alle fysiske konserter og arrangementer i regi av UngMusikk dessverre ble utsatt og avlyst i 2020, har vi i 2020 og 2021 oppfordret våre elever til å sende oss en musikalsk hilsen.

Invitasjonen har gått ut til elever ved kulturskoler og videregående skoler i Viken som er med i UngMusikk, og som vi er stolte over å kunne presentere med disse flotte innslagene.

Alle fløyteelevene ved Sarpsborg kulturskole ønsker å ønske dere alle en riktig god sommer med en digital sommerhilsen. Alle elevene i fløyteklassen deltar, i alderen 9 - 17 år.

Dette er en musikkhilsen fra Milla Eline Kitterød, 15 år - elev ved 10. klasse Hafslund ungdomsskole og Sarpsborg kulturskole.

Dette er en musikkhilsen fra Aleksandra Vakthrina. Aleksandra er 8 år og spiller fiolin ved Kontra kulturskole i Ski. Hun spiller "Perpetual Motion" av den tyske pianisten og komponisten Carl Bohm (1844-1920).

Dette er en musikkhilsen fra Sandrica Murielle Randriamampianina. Sandrica er elev ved kulturskolen i Ås, og går andre året på musikklinjen ved Ski videregående skole. Sandrica spiller suiten "Bachianas brasileiras No 4" (W264, 424) av den brasilianske komponisten Heitor Villa-Lobos (1887-1959)

En gruppe fra Follofeler sender en musikkhilsen fra Kulturskolen i Ås. Her er to irske låter som spilles av Celine, Jonathan, Anna, Frøydis, Sofie, Gaute, Magnus og Ros.

Her kommer en koronavennlig og digital musikkhilsen fra Kai Komada Daws, 8 år, fra Frogn kulturskole i Drøbak.

Her er en romjulshilsen fra Eivind ved Bærum Kulturskole. Eivind spiller spansk Vals. Musikklærer: Héctor Meriles.