Konserter

Onsdag 8. november fremførte elever fra Ringerike videregående skole forestillingen "Operakorsangere for en kveld" på Scene 2 i Den Norske Opera & Ballett. De talentfulle og entusiastiske elevene medvirket i 12 operakorsatser fra bla Elskovsdrikken, Carmen, Porgy and Bess, Jeppe, Fange og Fri, Flaggermusen.

09. og 10. november får kulturskolen i Bærum besøk av Stockholm Chamber Brass. Dette er en fantastisk messingkvintett bestående av fem ekstremt dyktige og anerkjente musikere og pedagoger: Tom Poulson og Urban Agnas på trompet, Annamia Larsson på horn, Jonas Bylund på trombone og Dirk Hirte på tuba.

Lørdag 4. og søndag 5. november blir det bokstavelig talt slått på stortromma i Asker kulturhus, med kanskje den største slagverkfestivalen som noensinne har blitt arrangert i Norge!

Kulturskolen i Nordre Follo har i mange år gjennomført Thanks Jimi-festivalen, dette takket være Mirek som har vært den store ildsjelen! UM i Follo har bidratt økonomisk, og vi ønsker å takke alle som har stått på for å få dette prosjektet til, og ikke minst Miroslaw Kaczmarczy!

Lørdag 2. og søndag 3. september ble kunnskapssenteret i Sandvika fylt med 50 elever på koniske messinginstrumenter i alderen 8 til 18 år.

30. september inviterer UngMusikk orgelelever ved orgelklubber, kulturskoler og videregående skoler, til en inspirasjonssamling i Oslo domkirke. Det blir norsk orgelmusikk, demonstrasjon av orglene ved Kåre Nordstoga, samt anledning til selv å spille, for de som ønsker det.