Konserter

Follofeler spilte på Ljøsblått-festivalen ved Norges musikkhøgskole idag. Hyggelig opplevelse!
Takk til studentene som lager denne flotte festivalen hvert år.

16 elever fra musikklinjene på Greåker og Ski videregående skoler sang i den storslåtte oppsetningen av Giuseppe Verdi sin Otello på Oscarsborg festning.

UngMusikk inviterer til Folloregionens festdag i NMBU-parken og Ås kirke søndag 22.mai 2022. Elever og lærere fra alle kulturskoler i hele Follo deltar, i tillegg til Ås internasjonale kultursenter og Teater krummelanke v/Hanne Dahle. Ås landbrukslag har med høner, geiter og sauer. Festdagen passer svært godt for familier. Alle arrangementer er...

Tirsdag 29. mars samles elever fra Greåker videregående skole og Ski videregående skole til felles operakonsert på Scene 2 i Den norske opera. «Operakorsangere for en kveld» et samarbeid mellom Opera Østfold, Oscarsborgoperaen og UngMusikk.

Den klassiske gitarens dag på Ål kulturhus blir en festdag for alle som liker gitarmusikk (altså alle). Gitarelever fra samtlige kulturskoler i Hallingdal danner et stort gitarorkester og det blir konsert i Sprang scene. I tillegg til gitarorkestret blir det konsert med Rebekka Plagge Rist-Larsen,

Søndag 9. mai kunne vi høre flott musikk fra Marmorsalen på Sentralen i Oslo. Musikken ble fremført av elever fra UngMusikk-talent programmet.