Aktuelt fra UngMusikk

Utvalgte saker fra UngMusikk 


I serien av årlige dirigentkonferanser inviteres det denne gang til en møteplass som ikke bare henvender seg til dirigenter av alle slag, men til alle i det klassiske musikkfeltet som er opptatt av spørsmål om tradisjon og fornyelse i repertoar, framføring og formidling, og om inkludering og mangfold.

Lørdag 2. og søndag 3. september ble kunnskapssenteret i Sandvika fylt med 50 elever på koniske messinginstrumenter i alderen 8 til 18 år.

Elever og lærere i Asker har ikke ligget på latsiden dette vårsemesteret! Sjelden har det vært større aktivitet som har inkludert så mange musikanter. Her kan du lese litt om noe av det som har skjedd i Asker kulturskole våren -23.

30 elever jobbet med sceneopptreden, improvisasjon og samspill i orkester helgen 11.-12.februar i seminaret "Tryggere på scenen"

I helgen hadde Follofeler besøk av gjesteinstruktør Eva Unosson, det var godt humør hele helgen og alle lærte veldig mye på kort tid!

Året er snart omme og vi kan se tilbake på et aktivt år fylt med små og store gjennomførte prosjekter. Endelig har pandemien sluppet taket slik at alle planlagte prosjekter har blitt gjennomført, noe vi er svært glade og lettet over.