Aktuelt fra UngMusikk

Utvalgte saker fra UngMusikk 

Masterprosjektet til Marita Stortjønnli-Solvang analyserer undersøkelser fra tre instrumentalpedagogers fortellinger om endring av undervisningsmetode. Fortellingene går over et spenn fra notebasert undervisningsmetode til en gehørbasert undervisningsmetode.

Vårens store hendelse! UngMusikk inviterer til Folloregionens festdag i Vitenpaken/ NMBU-parken og Ås kirke søndag 22.mai 2022.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen for støtten vi har fått til utvikling av et teori og hørelærekurs i samarbeid med Det norske jentekor og støtte til innkjøp av rørklokker. Vi er veldig takknemlige

Søndag 6.mars hadde Lillestrøm kulturskole et inspirerende folkemusikkverksted i samarbeid med Akershus Musikkråd og UngMusikk-Follomodellen. 15 ivrige elever ble undervist av folkemusikerne Bendik Quam (gitar, bukkehorn, seljefløyte og lur) Maja G. Toresen (lyre, hardingfele og nykkelharpe) Synnøve Brøndbo Plassen (folkesanger og lyre) Elevene...

Lørdag 5.mars gikk årets horndag av stabelen for Romerikes hornister. 35 hornister både store og små, ble fordelt i grupper gjennom dagen før før det til slutt ble holdt hentekonsert i plenum. Programmet bestod av uroppføringen av Horndagrock og sang til en potet til de yngste skrevet av horndagansvarlig Britt Haaland, samt repertoar fra...

UngMusikk utlyser 2 prosjekttyper hvor formålet er å styrke samarbeidet mellom kulturskoler og/eller videregående skoler og folkehøgskoler på tvers av kommunegrenser.

Det er jul og vi i UngMusikk kan se tilbake på nok et annerledes år. Året har vært en god blanding av aktiviteter som har vært preget av pandemien til et år med godt gjennomførte aktiviteterNå er det jul og vi krysser fingre for at alt snart blir bra igjen.

UngMusikk, Norsk kulturskoleråd Oslo og Viken inviterer til fag- og nettverkssamling med tema fordypningsprogram. Målgruppen er koordinatorer for fordypningsprogrammene, enten det er lærere eller administrativt ansatte.