Aktuelt fra UngMusikk

Utvalgte saker fra UngMusikk 

30 elever jobbet med sceneopptreden, improvisasjon og samspill i orkester helgen 11.-12.februar i seminaret "Tryggere på scenen"

I helgen hadde Follofeler besøk av gjesteinstruktør Eva Unosson, det var godt humør hele helgen og alle lærte veldig mye på kort tid!

Året er snart omme og vi kan se tilbake på et aktivt år fylt med små og store gjennomførte prosjekter. Endelig har pandemien sluppet taket slik at alle planlagte prosjekter har blitt gjennomført, noe vi er svært glade og lettet over.

Masterprosjektet til Marita Stortjønnli-Solvang analyserer undersøkelser fra tre instrumentalpedagogers fortellinger om endring av undervisningsmetode. Fortellingene går over et spenn fra notebasert undervisningsmetode til en gehørbasert undervisningsmetode.

Vårens store hendelse! UngMusikk inviterer til Folloregionens festdag i Vitenpaken/ NMBU-parken og Ås kirke søndag 22.mai 2022.

Tusen takk til Sparebankstiftelsen for støtten vi har fått til utvikling av et teori og hørelærekurs i samarbeid med Det norske jentekor og støtte til innkjøp av rørklokker. Vi er veldig takknemlige