Musikkhilsen fra Milla

12.05.2021

Dette er en musikkhilsen fra Milla Eline Kitterød, 15 år - elev ved 10. klasse Hafslund ungdomsskole og Sarpsborg kulturskole.

Milla har vært elev på Sarpsborg kulturskole med Marianne Aarum som lærer siden hun var 7 år gammel, og også elev ved kulturskolens fordypningsprogram.

Hun har spilt i flere av Sarpsborgs skolekorps og er nå medlem i Greåker musikkorps. I tillegg er hun elev ved talentprogrammet til Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. Dette året har hun deltatt på et av Ung musikk sine masterclass-opplegg. 

- Det blir så spennende å følge Milla fremover. Hun øver mye og er en svært ivrig fløytist - og tror vi vil høre mer av henne fremover. Hun sikter seg inn på musikklinja ved Greåker videregående skole neste år, sier Marianne Aarum, som er regionskoordinator UngMusikk Øst. 

Italiensk musikk
Milla spiller et utdrag fra italiensk musikk av Francesco Morlacchi: »Il pastore svizzero» (den sveitsiske gjeteren). Dette er et tema med flere variasjoner og er et morsomt og virtuost stykke. Pianist er lærer på Sarpsborg kulturskoles fordypningsprogram er Kristin Johnsen. 

Milla skulle vært solist og spilt dette stykket med Den Norske blåseensemble på deres nyttårskonsert i januar 2021. Det ble dessverre avlyst, men dere får høre Milla på deres neste nyttårskonsert i 2022!