Konserter

Fredag 5. april spiller kulturskoleelever fra Follo konsert i Kolben, Sal 2 kl. 18.00. Disse elevene har i dette skoleåret hatt jevnlige spilletimer med lærer fra Norges musikkhøgskole. Dette har vært et samarbeid mellom musikantens kulturskolelærer og NMH lærer.

Philco Fiction

07.02.2019

Tirsdag 12.februar står musikk- og danseelever fra Kontra kulturskole og Follo folkehøgskole på scenen i Rådhusteateret i Ski med det norske bandet Philco Fiction. I løpet av to konserter skal de sammen spille for 5.,6. og 7. klassinger i det som blir en litt annerledes skolekonsert.

BiLyd presenterer i år nye kunstneriske uttrykksformer i et scenisk verk av og med unge musikere og dansere som i fellesskap bearbeider og omskaper temaer knyttet til egen samtid Alt i sammen med Kyrre Texsnæs (bevegelse), Leif Haglund (bilder og scenografi), Bjarne Kvinnsland (lydkunst) og Grete Helle Rasmussen (produsent).

Denne høsten arrangeres "Høstkonsertene med unge musikere" i Frogn. Elever fra fordypningsgruppene i Follo er så heldige å få anledning til å spille på to av konsertene sammen med studenter fra Norges musikkhøgskole.

Søndag 14. oktober er det klart for konsertforestillingen "Rommet" på Follo folkehøgskole kl 15.30. Dette er et samarbeid mellom kulturskoleelever fra Akershus og BiLYD og er i regi av Follopiloten. Follopiloten er et samarbeid mellom Norges musikkhøgskole, kulturskolene i Akershus, Musikk/dans/ drama linjene på de videregående skolene og...

1. mai 2018 Første mai spilles Jimi Hendrix' låt Hey Joe samtidig av gitarister i flere deler av verden og for 9. år på rad arrangeres "Thanks Jimi Festivalen" på Kolbotn. Festivalen er for alle: barn, proffe musikere, lokale band musikere, foreldre- familier, gjester fra andre steder i Norge, gamle og nye elever, andre kulturskoler og...

Kulturskolene i Follo inviterer til kulturfest i Universitetsparken i Ås. Søndag 3. juni vil det myldre av strykere, blåsere, dansere og korister både inne på Vitenparken og ute i den vakre parken. Du kan også oppleve Det Norske Kammerorkester spille på den store utescenen. Velkommen til festdag!