Musikkhilsener

Siden alle fysiske konserter og arrangementer i regi av UngMusikk dessverre ble utsatt og avlyst i 2020, har vi i 2020 og 2021 oppfordret våre elever til å sende oss en musikalsk hilsen.

Invitasjonen har gått ut til elever ved kulturskoler og videregående skoler i Viken som er med i UngMusikk, og som vi er stolte over å kunne presentere med disse flotte innslagene.

Her er en romjulshilsen fraAmir ved Bærum Kulturskole. Han spiller Minka, en russisk melodi. Gitarlærer Héctor Meriles).

Her kommer en julemusikkhilsen fra Elena som spiller ved Bærum Kulturskole. Elena God Rest Ye Merry Gentlemen. Musikklærer Héctor Meriles.

Her kommer en koronavennlig og digital musikkhilsen fra Elin Bue Jahn som spiller tverrfløyte på Asker kulturskole. Hun spiller et stykke fra Gabriel Fauré.

Her kommer en koronavennlig og digital musikkhilsen fra Sofie som spiller hos smågardistene ved Bærum kulturskole. Sofie spiller skotsk dans av Beethoven.

Her kommer en koronavennlig og digital musikkhilsen fra Mathias Sellevold som går på musikklinja på Lillestrøm vgs. Her får dere høre en liten smakebit fra Brahms Trio Op. 114.Klarinett.