Åpen dag for dirigenter

16.10.2019

Mandag 11. november inviterer Norges musikkhøgskole (NMH) til åpen dag for dirigenter. Kurset retter seg til elever på kulturskoler, folkehøgskoler og videregående skoler i Akershus.

Professor Ole Kristian Ruud på Norges musikkhøgskole inviterer til åpen direksjonsundervisning for elever på kulturskoler, folkehøgskoler og videregående skoler i Akershus.

Tid: mandag 11. november Kl. 17.00- 21.00

Sted:
Rom U1021, Norges musikkhøgskole.

På repertoaret
står Beethovens 7. symfoni, 2. sats.
På kurset får deltakerne sjansen til selv å dirigere eller observere andre i mesterklasse ledet av Ole Kristian Ruud. Elever i videregående skole har førsteprioritet til å prøve seg som dirigenter, men erfaring fra tidligere viser at det også vil være åpning for andre.

Påmelding
til Kari Solheim: kari.solheim@as.kommune.no innen 1. november.
Som dere vet, er direksjon et av UngMusikk sine satsningsområder. Det er mulig for elever ved kulturskolene, de videregående skolene og folkehøgskolene å være med på direksjonsopplegget i regi av UngMusikk.

Mer informasjon, ta kontakt med Kari Solheim
Direksjon er et viktig satsningsområde hos UngMusikk, derfor samarbeider vi med NMH om å utvikle gode opplæringsmodeller.

Velkommen på kurs direksjon på Norges musikkhøgskole (NMH). Det er ubegrenset med plasser og det koster ingen ting å være med. Les mer om kurset

Kontaktperson: Leder for UngMusikk Kari Solheim Mobil: 0047-901 68 762 - Epost: kari.Solheim@as.kommune.no