UngMusikk inviterer til workshop og konsert med Kolbotn Konsertorkester

21.09.2021

UngMusikk inviterer til workshop og konsert med Kolbotn Konsertorkester. Dirigent under prosjektet er korpsets hoveddirigent i perioden er Anna Hartmann. Hartmann er blant annet assisterende dirigent i Arktisk Filharmionisk Orkester, Royal Liverpool Philharmonc Orchestra og BBC Philharmonic. 

Foto: Kolbotn Konsertorkester
Foto: Kolbotn Konsertorkester

 Prosjektet gjennomføres tre mandager i oktober i Kolben kulturhus på Kolbotn, og er for ungdom i alderen 14-19 år som spiller i skolekorpsene og/eller er elever i kulturskolene eller videregående skole i Follo. For at deltaker skal få et godt utbytte av å være med må deltakerne være viderekomne på sitt instrument. 

Det blir laget et eget program for prosjektet, og deltakerne får tilsendt noter på forhånd.Ungdommene deltar på korpsets øvelser tre mandager kl. 19.00-ca. 22.00, den siste gangen avsluttes dagen med en kort konsert.

Vi håper noen av elevene ved deres kulturskole har lyst til å delta, og at dere holder av datoen allerede nå! Vi ber om at informasjonen videreformidles til de aktuelle lærerne og elevene.Konserten er åpen for alle som ønsker å høre hvor flinke ungdommer vi har i nærområdet vårt 
For hvem: Ungdom i alderen 14-19 år 
Sted: Kolben Kulturhus Sal-1
Tidspunkt: 25. oktober kl. 20:30-21:00 
Pris: GRATIS 

Interesserte elever, eller lærere som ønsker å melde på elever kan sende mail til: elisabet.olhans@as.kommune.no
Påmeldingsfrist: 13. september

Stykkene som skal spilles er hentet fra Aida, Pirates of The Caribbean og Super Mario 
(Notene kan lastes ned under) 


Om Anna Hartmann
Anna Hartmann er blant annet assisterende dirigent i Arktisk Filharmionisk Orkester, Royal Liverpool Philharmonc Orchestra og BBC Philharmonic. Hun har ved flere anledninger vært prosjektdirigent for Manchester International Festival.

Kolbotn Konsertorkester
Kolbotn Konsertorkester er et elitedivisjonskorps med et bredt repertoar som dekker alle sjangere. Orkester er blant regionens ledende blåseorkestere. Orkesteret har årlig 5-6 konserter og spiller orkestermusikk i alle genre.

UngMusikk
UngMusikk er et fordypning-og talentutviklingsprosjekt i Viken der kulturskoler, videregående skoler og Norges musikkhøgskole samarbeider om et helhetlig opplæringsløp i musikk. UngMusikk har et samarbeid med elitekorpsene i flere regioner i Viken der dyktige ungdommer får delta i samspillprosjekter og konserter på et høyt men oppnåelig nivå.


NOTER 

AIDA

Pirates of the Caribbean

 Super Mario