Julehilsen 2021

22.12.2021

Det er jul og vi i UngMusikk kan se tilbake på nok et annerledes år. Året har vært en god blanding av aktiviteter som har vært preget av pandemien til et år med godt gjennomførte aktiviteter

Nå er det jul og vi krysser fingre for at alt snart blir bra igjen. 

Foto: Envato Elements
Foto: Envato Elements

For året 2021 kan vi rapportere om følgende, og dette er bare noe av aktivitetene som har foregått:

Sommerkurs for strykere i Frogn, forrykende verksteder med Glow music i Fredrikstad, Asker og Ås, høstkonsert for strykere i Lier, mesterklasse- og UngMusikk-talentsamlinger, digitalt direksjonskurs for alle våre elever, korpssamarbeid med Opus 82 og Kolbotn konsertorkester, Pianofest i Moss, videoproduksjon med ROMUS med urfremføring av nykomponert verk, orgelseminarer og fløytedag på Lørenskog hus.

Under planlegging er bla et stort operaprosjekt for de videregående skolene i samarbeid med Oscarsborgoperaen og Opera Østfold og videreutvikling av direksjonstilbudet vårt.

UngMusikk ekspandere og fra 1.1 kommer Rakkestad kommune, Gol kommune, Ål kommune, Hemsedal kommune, Nesbyen/Flå kommuner, Hol kommune og Øvre Eiker med i UngMusikk.

Hospitantstatus
Nytt fra 1.januar er at man i UngMusikk kan søke om å få hospitantstatus. Følgende kommuner er med som hospitanter fra 1. januar: Nes, Aurskog Høland, Nannestad, Gjerdrum, Rælingen, Eidsvoll og Halden. Vi ønsker alle velkommen med- vi ser frem til samarbeidet.

Ulike seminarer
UngMusikk har i 2021 arrangert i samarbeid med NMH, Norsk kulturskoleråd og Viken fylkeskommune ulike seminarer med tema fordypning. Vi har med glede sett at interessen og tilbakemeldingene for disse seminarene har vært gode. Det gir ekstra inspirasjon for oss alle.

Samarbeidet med Norges musikkhøgskole kan ikke roses nok. Tusen takk!

Takk!
Vi vil også takke deltagende lærere i kulturskoler, videregående skoler og på NMH for at dere arbeider så bra med alle elevene våre og vi vil takke Sparebankstiftelsen for gode bidrag.

Helt til slutt vil vi takke Viken fylkeskommune, Norges musikkhøgskole og alle deltakende kommuner for at dere legger så godt til rette for at vi i UngMusikk kan videreutvikle dette samarbeidet.

Med ønske om en riktig god jul og et fredfylt år!

Hilsen alle oss i UngMusikk
Alexander, Bjørg og Kari