Invitasjon til forestillingen Operakorsangere for en kveld, 8. november

30.10.2023

Onsdag 8. november kl. 19:00-20:00 er det klart for 
Opera Ung-prosjektets andre forestilling; 
Operakorsangere for en kveld, på Scene 2 i DNO&B.

Denne gang er det samtlige elever ved MDD linjen på Ringerike videregående skole – 69 i alt- som og medvirker i 12 operakorsatser enten alene, med egne dansere eller med solistene Violetta Peschanskaya- sopran, Desiree Baraula- mezzosopran, Tad Davidson- tenor og Jørgen Backer- baryton.

David Maiwald er dirigent, Ronald Rørvik regissør, Toni Herlofson, koreograf, Andreas Taklo, pianist og Anne Felberg er konferansier.

Opera Ung er et samarbeide mellom UngMusikk, Opera Østfold og OscarsborgOperaen og formålet er at elevene skal bli eksponert for operaformen ved å medvirke selv.

Hjertelig velkommen til å høre operakor fra Elskovsdrikken, Carmen, Porgy and Bess, Jeppe, Fange og Fri, Flaggermusen med 69 spente, talentfulle og entusiastiske elever som aldri har stått på en operascene før.

Prosjektet er gratis for skolen og er finansiert med generøs støtte fra Viken fylkeskommune, SparebankstiftelsenDNB og operakompaniene selv. 

DNO&B viser at de tar arbeidet med barn og unge på alvor ved å stille sin Scene 2 til rådighet vederlagsfritt i tre hele dager.