Workshop/seminar

Kammermusikk med cellist Johannes Martens foregikk 7.-8. september og ble avsluttet med en vellykket konsert på Kulturhuset D6 i samarbeid med Ås kunstforening. Seminaret ble arrangert med støtte fra Dextra musica, Sparebanksstiftelsen.

Vet du hvordan en grisofon låter? Er du heldig finner du ut av det 2.-4 mai! Dette blir veldig gøy😊🐷🐷🐷

Helgen 3.-5. mars kommer Glowmusic til Frogn. På dette seminaret inviteres slagverkere i alle aldre til et 3 dagers seminar. Kulturskolen i Frogn er arrangører og ønsker påmeldinger fra alle kulturskoler og de videregående skolene i Akershus.

Mesterklasse

12.12.2018

UngMusikk samarbeider med Norges musikkhøgskole om å gi interesserte elever fra ca 14 år tilbud om mesterklasseundervisning. Dette tilbudet tilbys til alle instrumentgrupper og til alle sjangre.

Lets Groove

11.12.2018

Lørdag 17. november og søndag 18.november var det Samspill på tvers på Dyrløkkeåsen skole i Frogn, et tiltaket i regi av Frogn kulturskole. Nå kan du se videoen fra arrangementene.

Lørdag 17. november og søndag 18.november blir det Samspill på tvers på Dyrløkkeåsen skole i Frogn. Dette tiltaket er i regi av Frogn kulturskole.

Lørdag 27. oktober: Førstkommende lørdag samles gitarister fra kulturskolene i Follo til seminar på Kulturskolen i Ås. Denne gangen får de besøk av gitaristen Tormund Blikra Vea som for tiden er student ved Norges musikkhøgskole.

Velkommen til trekkspillkonferanse og samspillseminar i Ås! Trekkspillkonferanse 2018 arrangeres på Nordbytun ungdomsskole i Ås 19.-21. oktober. Samtidig arrangeres det årlige samspillseminaret for barn og unge.