Åpen dag for dirigenter

Mandag 11. november inviterer Norges musikkhøgskole (NMH) til åpen dag for dirigenter. Kurset retter seg til elever på kulturskoler, folkehøgskoler og videregående skoler i Akershus.


Workshop/seminar

Lets groove

18.11.2019

Lets Groove seminaret ble gjennomført på Dyrløkkeåsen skole i Frogn denne helgen. Her kunne vi høre flere instrumentgrupper i livlig samspill. Stor takk til Frogn kulturskole!

UngMusikk har i samarbeid med NMH og Dirigentløftet et fokus på "den unge dirigenten". Vi er godt igang med å etablere direksjonsundervisning som et til tilbud til interesserte elever i kulturskolene og de videregående skolene.

Vi i UngMusikker godt i gang med høstens mesterklasser. Innenfor alle instrumentgrupper får elever fra 14 årsalderen tilbud gjennom sin lærer til å delta på mesterklasser. Dette er et populært tilbud for våre musikanter i UngMusikk.

Kammermusikk med cellist Johannes Martens foregikk 7.-8. september og ble avsluttet med en vellykket konsert på Kulturhuset D6 i samarbeid med Ås kunstforening. Seminaret ble arrangert med støtte fra Dextra musica, Sparebanksstiftelsen.

Vet du hvordan en grisofon låter? Er du heldig finner du ut av det 2.-4 mai! Dette blir veldig gøy😊🐷🐷🐷

Helgen 3.-5. mars kommer Glowmusic til Frogn. På dette seminaret inviteres slagverkere i alle aldre til et 3 dagers seminar. Kulturskolen i Frogn er arrangører og ønsker påmeldinger fra alle kulturskoler og de videregående skolene i Akershus.

Mesterklasse

12.12.2018

UngMusikk samarbeider med Norges musikkhøgskole om å gi interesserte elever fra ca 14 år tilbud om mesterklasseundervisning. Dette tilbudet tilbys til alle instrumentgrupper og til alle sjangre.

Lets Groove

11.12.2018

Lørdag 17. november og søndag 18.november var det Samspill på tvers på Dyrløkkeåsen skole i Frogn, et tiltaket i regi av Frogn kulturskole. Nå kan du se videoen fra arrangementene.