Workshop/seminar

Nye låter lages av elever i Follo med komponist Maja Ratkjes som mentor. (Follofeler, Ås trekkspillorkester Svartskog spelemannslag). Her lages både Reinlender, Halling, Vals og Galopp! Gled dere til å høre splitter nye låter fra Follo.

Asker kulturskoles fordypningsprogram for klassisk musikk hadde fredag 15 november mesterklasse med pianist Vebjørn Anvik fra Norges Musikkhøgskole. Det ble en inspirerende og lærerik ettermiddag med flott kammermusikk.

Lets groove

18.11.2019

Lets Groove seminaret ble gjennomført på Dyrløkkeåsen skole i Frogn denne helgen. Her kunne vi høre flere instrumentgrupper i livlig samspill. Stor takk til Frogn kulturskole!

UngMusikk har i samarbeid med NMH og Dirigentløftet et fokus på "den unge dirigenten". Vi er godt igang med å etablere direksjonsundervisning som et til tilbud til interesserte elever i kulturskolene og de videregående skolene.

Vi i UngMusikker godt i gang med høstens mesterklasser. Innenfor alle instrumentgrupper får elever fra 14 årsalderen tilbud gjennom sin lærer til å delta på mesterklasser. Dette er et populært tilbud for våre musikanter i UngMusikk.