Musikkhilsner fra UngMusikk 

Musikkhilsner

Siden alle fysiske konserter og arrangementer i regi av UngMusikk dessverre ble utsatt og avlyst i 2020, har vi i 2020 og 2021 oppfordret våre elever til å sende oss en musikalsk hilsen.

Invitasjonen har gått ut til elever ved kulturskoler og videregående skoler i Viken som er med i UngMusikk, og som vi er stolte over å kunne presentere med disse flotte innslagene.

Dette er en musikkhilsen fra Milla Eline Kitterød, 15 år - elev ved 10. klasse Hafslund ungdomsskole og Sarpsborg kulturskole.

Dette er en musikkhilsen fra Aleksandra Vakthrina. Aleksandra er 8 år og spiller fiolin ved Kontra kulturskole i Ski. Hun spiller "Perpetual Motion" av den tyske pianisten og komponisten Carl Bohm (1844-1920).

Dette er en musikkhilsen fra Sandrica Murielle Randriamampianina. Sandrica er elev ved kulturskolen i Ås, og går andre året på musikklinjen ved Ski videregående skole. Sandrica spiller suiten "Bachianas brasileiras No 4" (W264, 424) av den brasilianske komponisten Heitor Villa-Lobos (1887-1959)

En gruppe fra Follofeler sender en musikkhilsen fra Kulturskolen i Ås. Her er to irske låter som spilles av Celine, Jonathan, Anna, Frøydis, Sofie, Gaute, Magnus og Ros.

Her kommer en koronavennlig og digital musikkhilsen fra Kai Komada Daws, 8 år, fra Frogn kulturskole i Drøbak.

Her er en romjulshilsen fra Eivind ved Bærum Kulturskole. Eivind spiller spansk Vals. Musikklærer: Héctor Meriles.

Her er en romjulshilsen fraAmir ved Bærum Kulturskole. Han spiller Minka, en russisk melodi. Gitarlærer Héctor Meriles).

Her kommer en julemusikkhilsen fra Elena som spiller ved Bærum Kulturskole. Elena God Rest Ye Merry Gentlemen. Musikklærer Héctor Meriles.